Športovo- rodinný turnaj, ktorý O.Z. Partizán CUP organizuje už 8.krát na Partizánskej ulici. Dá sa povedať, že tento inline-hokejový turnaj sa stal tradíciou a príjemným podujatím, ktoré každý rok obohatí obyvateľov nielen Partizánskej ulice, ale i širšieho regiónu. Celé podujatie pozostáva z niekoľkých častí. Inline-hokejový turnaj, zábavný charakter pre deti a ich rodičov, súťaže, tombola a samozrejme charitatívny rozmer, ktorý po prvýkrát zastrešilo občianske zruženie Pro Dubnica.

Turnaj o putovný pohár Partizán CUP

Prvou časťou a základným kameňom celého podujatia je Inline-hokejový turnaj o putovný pohár. Tento rok sa o putovný pohár pokúsi zabojovať šesť tímov z Dubnice, ale aj iných spriatelených regiónv. Za favoritov považujeme samozrejme domáci tím "Partizáni" no šliapať na päty im budú aj tímy ako Warriors či Brazzers. Celý priebeh bude veľmi napínavý a bude sa hrať klasicky najprv tabuľkové zápasy a neskôr nadstavbová časť. 

Zábavný progam pre rodiny a deti

Zábavný element pre rodiny s deťmi každoročne tvorí súťaž v streľbe na brávu, ale samozrejme aj nafukovací skákací hrad od Hopsalandu, ktorý každoročne prispieva k fantastickej atmosfére. Návštevníkov neodmysliteľne čaká aj občerstvenie v podobe tradičného gulášu, či pitného režimu ktorý tento rok zabespečil Captain´s PUB a Garáž PUB za čo im veľmi pekne ďakujeme. O hudbu a moderovanie sa postarajú tradične Gusto s Ďurom. Ďakujeme všetkým partnerom podujatia, ktorí prispeli finančne alebo materiálne k tomu, aby sa 8. ročník Partizán CUPu mohol uskutočniť. Medzi hlavných partnerov patrí mesto Dubnica nad Váhom, spoločnosť AWIS, Kováč, Hopsaland, Ing. Matej Leľo, Moderátori.sk a novinkou v partnerskom programe je RUST BABY design.

Charitatívna zbierka

Tento rok na charitatívnu zbierku Partizán CUPu privolali organizátori pomoc a spojili sa s občianskym združením Pro Dubnica. Za ich pomoci sa podarilo vybrať dvoch kandidátov, ktorým bude celý výťažok zo zbierky darovaný. Nižšie nájdete aj link na transparentný účet kde stačí napísať jedno z dvoch mien a podporiť ľubovolnou sumou.

JARKA (PartizanCUP)

Jarka je zdravotne znevýhodnená, v detstve prekonala detskú mozgovú obrnu, v dôsledku ktorej sa pohybuje s pomocou invalidného vozíka. Žije so svojou sestrou a mamou, ktorá je na dôchodku. Pre zlú finančnú situáciu je zabezpečenie bezbariérovosti bytu pre rodinu neprekonateľnou prekážkou, ktorá ich každodenne obmedzuje.

PETER (PartizanCUP)

Peter je usilovný otec, ktorý sa vzorne stará o svoju rodinu. Manželkin zdravotný stav jej nedovoľuje sa zamestnať – trpí svalovou dystrofiou, ktorá ju obmedzuje aj v každodenných činnostiach. Spoločne vychovávajú talentovanú dcérku, ktorá má v štúdiu veľké plány. Aj napriek veľkej snahe otca má rodina náročnú finančnú situáciu a budú radi za akúkoľvek finančnú pomoc.

STANKA (PARTIZANCUP) 

Väčšina z vás vie, ze náš najmladší synček Matúško je autista a ma najťažšiu formu narušenej komunikačnej schopnosti😪
O tom, ze tato diagnoza zmení a poznačí celú rodinu, vam písať nemusíme. Mať doma dieťatko, ktore žije vo svojom svete, je neverbalne, nedokáže komunikovať a ani len ukázať, ked ho niečo boli, trápi, je strašné. Matúškovi  zasiahlo najma centrum komunikácie a porozumenia. Nerozumie hovorenej reči a z toho vznikajú stále častejšie konflikty a záchvaty kvôli nepochopeniu. Nevysvetlime mu, kam ideme, co budeme robiť, ze sa niečo nesmie a pod. Stále všetko končí velkym plačom, krikom a kedže je uz veľký a ťažký, začina byt nezvladatelny😪
Matúško je ale aj tak úžasný a milujeme ho najviac na svete. Práve preto stale hľadáme možnosti, ako mu pomôcť.

Transparentný účet

IBAN: SK91 8330 0000 0026 0192 6940

(do poznámky, prosíme, uveďte meno, komu chcete príspevok venovať)