2023

STAND-UP POD HRADOM II. - Španielska noc

Spolu s chuťovkami priamo z rodiska Flamenca na vás čaká Stand UP show v podaní divadelného a seriálového herca Števa Martinoviča & legendy slovenského stand upu Mareka “Mariňáka FUČA”. Andalúzskou kulmináciou večera bude flamenco koncert v podaní Duo Farsa. O hudobné pozadie a pokoncertné popredie sa postará inhouse Dj ROMI a celým večerom, ako už je zvykom, vás bude sprevádzať dramaturg, stand up komik a moderátor Gusto z Moderátori.sk

Čítaj viac +

Love Disko party

Obec Madunice a Moderátori.sk vás pozývajú na Valentínska Love Disko párty nie len pre zaľúbených. Večerom vás bude sprevádzať náš Ďuri s Dj ROMI. Headliner večera Djka NELLA sa postará o poriadne bavendo. Nebudú chýbať ani Semafór pre nezadaných či súťaž o najlepší pár večera. No proste noc plná lásky, vášne, tanca a zábavy na vás čaka v Kultúrnom Dome Madunice.

Čítaj viac +

STAND-UP POD HRADOM - Hotel Jason Vršatec

Môžete sa tešiť na večer plný zábavy, jedla, smiechu a všetkého príjemného. Priam rozprávkový wellness Hotela Jason umocní gourmet gastro zážitok z domácich surovín priamo z Agrofarmy Červený Kameň spojený s ochutnávkou vína. Po dobrej večeri vás čaká Stand UP program v podaní Jara Slávika , Iva “Ladiža” Ladižinského a nášho vlastného GU100 z moderátori.sk. Hudobný hosť večera Adrián Ševc ( Superstar ) sa spolu s DJ Romi (ZA) postarajú aj o hudobné vyžitie večera.

Čítaj viac +