Náročný, plný nových výziev, rozlietaného leta, natáčania klipov, plný smiechu ale i plaču - to všetko bol pre nás rok 2021

Nebudeme Vám to tu rozoberať chronologicky postupne ako to všetko prebiehalo, to robia všetci. Bilancujú, zamýšlajú sa nad tým čo im ten rok priniesol, čo im vzal a podobné veci. Veľmi v skratke by sa dalo napísať (a to doslova jedným slovom) ĎAKUJEME. Áno vďačnosť je presne tá vec čo pociťujeme. Rok 2021 nás naučil nové dvôležité veci, že si treba vážiť jeden druhého, vážiť si zdravie a neustále na sebe makať. 

Srandy bolo tiež neúrekom. Pri každom nahrávaní, alebo natáčaní sme si prácu užívali plnými dúškami. Zrodili sa Lacko so Zdenkom, ktorí majú za sebou prvé diely svojho seriálu a čakajú na scenáristov, aby im napísali pokračovanie. Táto mini séria má 7 častí.

Vznikli aj projekty ako TV ÚD s prvou sériou Úplne Debilných Správ pod skratkou ÚDS, ale aj množstvo spoluprác a firemných eventov. To bolo to rozlietané leto kde sa na tri dni stratil Ďuro niekde medzi Košicami a Bratislavou. Teda nie stratil, ale tri dni moderoval pre O2.

Na otázku kde si - nám (teda Gustovi a Jurkovi Ladeckému - tohto človeka Vám musíme predstaviť samostatne lebo je to na dlho zatial si klikni TU) Ďuro odpovedal, že na ceste do Prešova. Skrátka rozlietané leto. Gusto sa akurát vrátil z moderovania Dračích lodí v Trenčíne a pred tým bol v Kálnici na najväčšom bike festivale na Slovensku BIKEFEST.

 

 

A potom šiel Gusto do UK robiť svadbu. Teda mal ísť aj Ďuro, ale akosi chalani zabudli, že UK už nieje v EU a tak nášho Ďuríčka otočili na letisku s disko svetlom v kufríku ktoré bolo tak veľké, že si svadobné oblečenie musel obliecť na seba. Tak si predstavte, Ďuro v obleku na letisku v kufri má zbalené iba svetlo a zubnú kefku a pani mu hovorí: "no ale na občiansky sa tam nedostanete" skrátka smiech cez slzy. Gusto to ale dal na pána a ešte z toho aj vyšla spolupráca ktorú Vám predstavíme v novom roku.

Boli aj smutnešie chvíle. Opustili nás navždy veľkí ľudia ako Julko Viršík (Ďurov dlhoročný kamarát, mentor a moderátor, ktorý svojím humorom vedel pobaviť a vždy vedel pomôcť keď bolo treba) maestro Lasica či Meky Žbirka. ČESŤ ICH PAMIATKE. Len ten covid nie a nie odísť.

Do nového roka máme pripravných už niekoľko projektov a samozrejme o všetkých budete vedieť. Majte pevné zdravie a pozitívnu myseľ - nie covid test, to Vám všetkým praje tím moderátori.sk

Juraj, Gusto a Ďuro.