Odovzdanie darov a čas Vianoc

  Vždy nám úsmev vyčarí keď môžeme v moderátori.sk svojou prácou nielen posunúť spomenutý úsmev ďalej ale i pomôcť tým čo to najviac potrebujú. 

  Každému nášmu fanúšikovi, skalného charakteru teda, je už zrejme dobre známy Charitatívny In-Line Hokejový turnaj Partizán CUP, ktorý každoročne pomáha zbierkou pre Charitu, PRO Dubnica v Dubnici nad Váhom. 

  ,, Je to úžasný pocit vidieť usmiate pohľady na vydarenom podujatí, čí už je to s pozície organizátora alebo moderátora. Táto radosť je nesmierne umocnená keď pritom vieme čo i len trošku pomôcť.” Prezradil “Gusto” , jeden z hlavných aktérov projektu moderátori.sk, a mnohé ďalšie.  

  Tento rok sa nám podarilo pri zrode našej novej srdcovky, Sládkov.sk, vyčleniť časť profitu Tomboly na dobrú vec. Pri druhom podujatí tejto značky, Sládkova Beluša, sme sa spoločne so starostom obce p. Prekopom zamerali na pomoc trom rodinám z Beluše ktoré sú vo finančnej tiesni. Nuž a kedy lepšie, keď nie pred Sviatkami ktoré majú tradíciu dávať zakorenenú v našej kultúre.

  Na záver jedno obrovské ĎAKUJEME všetkým našim priaznivcom za  rok 2022 a už teraz sa spoločne tešíme na sezónu 2023.  

 

Tím Moderátori.sk