Sieť predajní Môjobchod oslávilo otvorenie 600. predajne!

Na Slovensku sú iba dva ďaľšie reťazce, ktoré dosiahli takýto počet predajní. Práve preto sa vedenie siete frančíz Môjbchod rozhodlo osláviť toto číslo výnimočnejšie, než býva zvykom. V Malinove sa návštevníci mohli tešiť na detské atrakcie, mydlové bubliny, skákací hrad alebo stánok s cukrovou vatou.

V rámci zlepšovania služieb a celkového redizajnu značky sa predajňa priblížila svojími službami k veľkým reťazcom. Značka má v tom jasno ako chce napredovať. Sústredí sa nato, čo je pre ňu najdôležitešie - spokojnosť zákazníkov a svojich franšízantov. 

Z pohľadu nášho moderátora Ďura, ktorý sprevádzal zákazníkov a všetkých návštevníkov celým otváracím dňom šlo o veľmi podarený event zo strany organizátorov. "Bolo to veľmi príjemné stretnutie s majiteľmi obchodu, celej siete a samozrejme zákazníkmi. V Malinove majú naozaj moderne vybavený obchodík - a nozaj je Malý a nový. :D Prečo hovorím obchodík lebo premňa to má stále takú atmosféru patriotizmu k lokálnym obchodíkom. Celkovo to hodnotím na výbornú" Zhrnul na záver Ďuro.