Rok sa s rokom stretol a Partizánskou ulicou v Dubnici nad Váhom sa opäť niesla pozitívne nabitá energia sprevádzaná výkrikmi cez reproduktory ,, Gól, gól, gól .....". Nie to nikto nepozeral prílišne hlasno posledný zápas volajakej svetovej ligy. To miestny rodáci spolu s mestom a hrstkou partnerov organizovali už v poradí ôsmy Charitatívny inline-hokejový turnaj.

Úžasné podujatie od srdca, ktoré je naozaj pre celú rodinu aj tento rok sprevádzalo varenie gulášu, detský skákací hrad a premierovo aj stánok s detským oblečením v retro štýle od Rust Baby. Samozrejmosťou bolo osviežujúce čapované pivko a Kofola od Captain pubu. Tento ročník ozdobili aj mňamkove kapkejky od o.z. Pro Dubnica, ktoré organizátorom pomohlo ešte lepšie naplniť a nasmerovať skvelú myšlienku pomoci ľuďom v núdzi. Intenzívne slnečné počasie napomáhalo stupňovaniu energie a napätia blížiaceho sa finále v ktorom sa opäť stretli snáď najväčší rivali podujatia, domáci Partizáni a Team Brazzers. Výsledok sa akoby cez kopirák opäť pozitívne naklonil na stranu teamu Brazzers a tí s prehľadom zvýťazili.

Organizátori si pre divákov a zúčastnených pripravili aj tento rok malý bonus v podobe tomboly plnej vecných cien, ktorá sa konala cez finálovú prestávku. A keď už bolo posledné buly vhodené a finálna píšťalka odpískala, ostalo len rozdať medaily a fajnové sklenené trofeje od spol. Kováč, ktoré aj tento rok odovzdával jeden s partnerov Ing. Matej Lelo s jeho šarmantnou ženou Jankou. Symbolický putovný pohár opäť zostane nepohnutý... príďte sa o rok pozrieť aj vy, či sa to zmení.