Rok 2022 bol rokom príprav na niečo veľké a konečne v "skoro" normálnom režime. Od uvoľnenia opatrení sa začalo eventové šialenstvo a moderátori pri tom samozrejme nemohli chýbať. V nasledujúcich pár slovách si prečítajte ako to vyzeralo z našej strany. 

Na začiatku roka nikto netušil kedy sa skončí vlna opatrení, no poučený predchádzajúcim rokom Gusto s Ďurom nelenili a navštívíli moderátorku Martinou Comisso s ktorou strávili príjemný deň. V hlave chalanov bolo spraviť aj pokračovania no okolnosti im nedovolili dalšie diely vyprodukovať no majú ešte s týmto formátom svoje plány. Necháme sa prekvapiť.

 

"Vedeli sme, že pokiaľ sa neuvoľnia opatrenia budeme mať problém zohnať niekoho, kto do tohto projektu pôjde. Pripravených máme naozaj zaujímavých hostí zo Slovenska ale aj z Čiech. No odkedy sa to uvolnilo sme boli v jednom kole a kameru sme na chvílu odložili. Inak ak by niekto vedel o kameramanovi čo má more času ja viem o kamere ktorá sa trasie na to, aby s ňou niekto natáčal kludne daj kontakt. :D :D :D" zhrnul projekt Ďuro a načrtol aj možné pokračovanie.

 

Od leta to už išlo ako dobre namazaný stroj. Eventy, firemné akcie, teambuildigy, standUP predstavenia a ešte do toho si chalani vymysleli projek Sládkov deň piva. Začali v Dubnici nad Váhom a na námestí pred ABC centrom sa uskutočnil sviatok každého pivoslávneho veriaceho. Keby len to, na svoje si prišli aj ludia, ktorí majú radi hudobné vystúpenia alebo StandUP. Jaro Slávik, Marek Fučo Mariňák a GU100 famózne naladili obecenstvo, aby ich mohli do sýtosti zabaviť kapela D.O.R.A. a Duo MALALATA s ich povestným balkánskym Bašávlom.

Po Sládkovom dni piva s názvom "Sládkova Dubnica" sa rozbehol kolotoč jednaní a tento projekt bude pokračovať aj v roku 2023. Určite Vás budeme o každej novinke včas informovať. Vieme povedať jedno. Bude to veľké a Sladkových dní bude pribúdať. Každopádne to bola výzva dať dohromady remeselné pivovary, zaujímavý program pre ľudí a celé to zastrešiť pod jednu myšlienku.

 

"Rok 2022 bol plný zaujímavých výziev, mnohé z nich nás príjemne prekvapili a posunuli míľovými krokmi vpred. Nadviazali sme nové vzrušujúce spolupráce a rok 2023 vyzerá zatiaľ najsilnejšie ako kedykoľvek pred tým..." zhodnotil Gusto rok v jednej vete.

 

Na záver sa musíme ešte pochváliť jednou vecou. Aj Gusto aj Ďuro budú koniec roka tráviť v termálnych parkoch no ako je u nich zvykom spoja dobré s užitočným a pre TMR odmoderujú tú najlepšiu koncoročnú párty. Gusto sa postará o skvelú atmosféru v Tatralandii a Ďuro bude na majku v Bešeňovej

Všetkým našim partnerom, podporovaťeľom, priateľom a fanúšikom prajeme krásne prežitie silvestrovskej noci a do roku 2023 plno radosných udalostí a fantastických eventov na ktorých sa budeme spoločne stretávať. To Vám praje zo srdca celý tím MODERÁTORI.SK