Sládkova Beluša

  Po úžasnom úspechu Sládkovej Dubnice si tentoraz vzal tím Moderátori.sk na mušku obec Beluša severne na Považí. Už od prvého momentu bolo cítiť nadchnutie zo strany zastupiteľstva a tímu obecného úradu Beluše.  

  Po odsúhlasení dátumu sa začali prípravné a marketingové práce podujatia ktoré sa za svoju kultúrnu zložku nemuselo hanbiť ani pre eventami s omnoho väčším budgetom. 

  Účasť Remeselných Pivovarov Žiwell , Kaltenecker , Masarykov Dvor , Simeon a zopar chuťovečiek od známaješích mien ako Guinness, Stella Artois či Hoegaarden umocňovali pivné dobrôtky pripravené skúseným tímom Kaštieľa Klobušice

  Na stagey to od začiatku bolo nabité riadnou dávkou super-skéj energie. Hneď po otvorení eventu sa hudobného žezla ujal náš vlastný Dj Cipo aby zúčastnených pripravil na chalanov z Považskej Bystrice z formácie Dany Moment. Po ich viac ako hodinovej náloži autorských hitov sme hudobne pritvrdili a to kapelkou ktorá sa na slovenske hudobne pole vracia po pár rokoch tvorivej absencie, D.O.R.A. , mnohými aj prezývaná ako slovenská verzia známej Rage Against the Machines. Ako pomyselnú čerešničku na torte až do úplného konca podujatia Dj Cipo stváral jednu “Cipovinu” za druhou.

  Ak ste akciu zmeškali tak útechou vám môže byť fakt,  že už teraz pre vás pripravujeme Mikulášskú a Štefanskú bavenicu nám vlastnú. No ak ste predsa len zvedavý ako to tam v sobotu vyzeralo tak ako to už u nás býva zvykom pod článkom nájdete aj highlight video z podujatia. 

 

Gusto z Moderátori.sk