Ďuro dostal pozvanie ku stolu od majiteľov najväčšej lezeckej steny K2 v Bratislave. 

Od mojich vysokoškolských čias som sa s Ďurom Repčíkom veľmi dobre poznal. Viem o tom, že to je podobne uletený blázon (v dobrom) ako ja. Keď som bol oslovený spraviť pre Ďura a jeho ženu Peťku svadbu moja odpoveď bola jasná - ÁNO.

Čo Vám budem hovoriť keď som si dal do vyhľadávača jedinečný svadobný priestor "Pod Gaštankou" nad tou Modrou som sa stratil 3x otáčal, šiel späť a znova hode smer vinice. Vtedy som si hovoril kam sa to ja trepem pre pána Jána - "For Mistr Ďžon". 

Po mojom klasickom hodinovom hľadaní (ešteže som si dal dve hodiny predčas - lebo sa poznám, že sa viem stratiť aj v ručnej umyvárke) som bol na mieste. Priestor ma očaril, bolo to nádherné. Počasie ako vymodlené a výhľad na nezaplatenie. Ešteže mám na všetko master card. Po príchode svadobných hostí párty busom som videl, že osadenstvo tvoria mladé rodiny s deťmi a sám dobre viem, že to je záruka dobrej žúrky. Tá aj bola, ale o tom neskôr. Začal svadobný obrad, nevesta bola nádherná, ženích sťa by ho samotný Armani obliekal, skrátka veľký štýl.

Jedlo, pitie obsluha všetko na parádu to Vám je jasné, ale potom to prišlo. Ďuro prišiel za mnou, že má pripravený taký netradičný mladomanželský tanec. Chcel odomna nainštalovať aparatútu na pár chvíľ von a jeho výber hudby ma fakt dostal. Rednex - Cotton Eye Joe. Hovorím pohode neni problém čokoľvek. Vtedy som to zbadal ich prvý mladomanželský tanec bola jazada na elektrickom býkovi. No odchod na strom také som ešte v živote nevidel. Od tej doby sa neprestalo tancovať dobrá nálada tiekla potokom a skončili sme až za brieždenia.

Vravím si svadba ako má byť.

"Ďuro"