Do Trenčína sa blíži večer plný smiechu, nečakaných momentov a skvelých vystúpení! Piano Club bude hostiť večer s názvom "Gustoviny" - kombináciu improvizovanej divadelnej komédie a stand-up vystúpení. Ak chcete zažiť večer plný zábavy, kvalitného humoru a hudobného osvieženia, 24. februára 2024 by ste si mali zarezervovať voľný čas.

Hostiteľom večera bude moderátor, komik, herec a producent Gusto, ktorý sa postará o to, aby ste sa smiali až do slzí. Program začne o 20:00, a to nielen smiechom, ale aj unikátnym kombinovaním improvizovanej divadelnej komédie a stand-up vystúpení, čo sľubuje nezabudnuteľný zážitok.

Medzi vystupujúcich patrí skvelá zostava, ktorá zaručí rozptýlenie pre každého návštevníka. Peter Batthyany, Jaro Slávik, Marek "Mariňák FUČO" Fučík a Jaroslav "Veľmajster Jerry" Szabó prinesú svoje jedinečné prístupy k humoru a zabezpečia, že si každý návštevník príde na svoje.

Po komických vystúpeniach sa večer ešte viac rozžiari s vystúpením hudobnej skupiny "Lomnické Čháve". Ich melodické tóny a energický prejav pridajú večeru nový rozmer. A ak si myslíte, že to bolo všetko, po koncerte sa párty ešte len začne!

Gustoviny afterparty vás tanečne za mixom nabudí DJ Shaggy, ktorý vás svojimi hudobnými mixami nenechá sedieť. Táto časť večera bude príležitosťou na tancovanie, oddych a ďalšie nečakané prekvapenia.

Získajte vstupenky včas, pretože "Gustoviny" v Piano Club v Trenčíne sľubujú neopakovateľný večer plný smiechu, hudby a zábavy. Poďte si užiť posledný februárový víkend v nezabudnuteľnej atmosfére a pridajte sa k nám na tomto jedinečnom podujatí!

Lístky tu:

https://vstupenky.maxiticket.sk/gustoviny-2024-trencin

Tím Moderuj.to