Partizán Cup 2022 v Dubnici nad Váhom

(Highlights video a foto galéria z podujatia pod článkom)


Tohtoročná pred posledná májová sobota v Dubnici nad Váhom patrila dnes už tradičnému športovo-rodinnému Inline hokejovému turnaju s charitatívnou zbierkou na príznačnej Partizánskej ulici. Už deviatym rokom ho organizuje hŕstka nadšencov hokeja zo spomínanej ulice v Dubnici. Dnes už ani presne nevieme v ktorej že to hlave skrsol nápad pridania charitatívneho elementu, no je nám nad slnko jasné, že bol ten správny. Vďaka úzkej spolupráci samotného mesta Dubnica nad Váhom a jeho charitatívnej organizácií PRO-Dubnica, to i tento rok prebehlo hladko a tak potrebná finančná výpomoc sa dostala do správnych rúk. 

V sobotu ráno sme dokonca museli upratovať a sušiť hraciu plochu po nočnej búrke, no na duchu a presvedčení to neubralo ani jednemu z nás. Na zápasovú, rozpisovú listinu sa v tomto ročníku zapísali 4. týmy, a to domáci Partizáni 1 a 2, tým Moderátori.sk a obhajcovia minuloročného titulu tým Brazzers. Ako to býva zvykom po odohratej základnej časti kde sa stretol každý tým s každým, prišli na rad zápasy o 3. miesto a  samotné finále. Spestrením hlavnej prestávky podujatia bol exhibičný zápas žiakov Dubnického Spartaku, kde nás tí najmladší presvedčili, že o budúcnosť hokeja v Dubnici naozaj nemusíme mať obavy.

Víťazom duelu o 3. Miesto, ktoré divácky obohatili dvaja hráči s radu žiakov, sa stal tým Moderátori.sk. Vo finále sme si aj tento rok prišli hokejovo na svoje, nakoľko sa v ňom stretli dnes už odvekí rivali a to tím Partizánov a Brazzers. Tento rok z neho víťazne vyšli Brazzery. 

Na záver mi prilieha krásna príležitosť poďakovať všetkým partnerom a to menovite:

Mesto Dubnica nad VáhomaPro-Dubnica, Garage Pub, AWIS group, Spoločnosť Kováč, Dutaf centrum, Hopsaland, Spartak Dubnica a samozrejmeModerátori.sk

 

Gusto