Sobota prvého Októbra patrila v Dubnici nad Váhom premierovému podujatiu v podaní mesta Dubnica Nad Váhom, Moderátori.sk a Cleverly.sk s názvom Sládkova Dubnica. 

  Jednalo sa o jednodňové podujatie v štýle pivného festivalu s viac ako 40. druhmi piva kde o dobre jedlo a zábavu nebola naozaj núdza. Celým dňom nás sprevádzala naša úžasná Maťka Comisso. Popoludňajší program bravúrne vyplnili rozhovory so zaujímavými sládkami ktorí sem do Dubnice prišli hrdo reprezentovať svoje pivovary. 

   Večerný program už ale nabral celkom inú príchuť. Tu sa korením podujatia stal vôbec prvý outdoor Stand Up event dubnice v podaní Jara Slávika, Mareka Mariňáka “FUČA” Fučíka a dubnici vlastného GU100ta, ktorého môžete poznať ako moderátora Gusta z našej platformy.

   Keď na menšom dubnickom namesti pri obchodnom dome ABC pomaly utíchol smiech, nahradila ho nespútaná energia známej dubnickej hudobnej formácie D.O.R.A.. Chalani sa naozaj nedali zahanbiť a dubničanom naservýrovali nálož im vlastnú, fenomenálne tak prichystali pódium pre headlinerov večera Djske DUO Malalata. Dá sa povedať že Roman s Jakubom nesklamali a na maličkom námestí sa doslova rozpútala tanečná párty im vlastná.

  A že ste to nestihli a ušlo Vám toto famózne podujatie pomedzi prsty ? Chuť priam “šmakocných” pivečiek Vám bohužiaľ sprostredkovať nedokážeme, ale môžete vďaka zopár fotografiam a highlight videu vychutnať atmosféru ktorá sa niesla podujatím.

O rok dovidenia priatelia

Tím Moderátori.sk