Letné párty po dvoch rokoch sucha

celý mesiac naši moderátori obohacujú slovom a dobrou náladou firemné párty. To je presne tá cesta, ktorou sa vydali veľké spoločnosti po dvoch rokoch "sucha".

DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE SLOVAKIA sa rozhodla, že svojim zamestnancom odpáli leto v štýle Letnej párty a to hneď na dvoch miestach. Prvá párty sa konala v Košiciach a druhá v Bratislave. Z každého jedného miesta bolo cítiť, že ľuďom po dlhom "homeoffice" chýbala interakcia s kolegami. Ako sa hovorí ruka hore a ide sa. Súčasťou celého podujatia bola fotozábava v podobe mozajky, ktorú počas celého večera jednotlivci ale hlavne skupiny vypĺňali svojimi zábavnými fotkami. 

ČSOB zase rozšírila svoju večernú "OLDÍSKU" na celodenný program plný aktivít. Spojenie kolegov, tímový duch a hlavne dobrá nálada. To je presne to na čom sa vedenie dohodlo s Ďurom, aby komunikoval počas celej doby s ľuďmi. Zámer sa podaril a z letnej párty ľudia odchádzali príjemne unavení no plní nových priateľstiev a zážitkov.

 

 

"normálne mi to pripomína malú Pohodu"

takto reagoval Ďuro, keď zbadal celý pripravený areál na trenčianskom letisku. Spoločnost Vaillant tento rok odpálila firemný festival naozaj vo veľkom štýle. Si to predstavte kapely sa Vám stredajú na pódiu jedna za druhou, modeátor informuje ľudí o možnostiach ktoré ponúka ich festival. Od spoločenských hier až po zaujímavú chill out zónu v tvare indiánskeho típí. 

Jurko Holoda s Lenkou začali vystúpenie príjemnou svetovou ambient hudbou pri ktorej sa každý uvolnil a pripravil na bomby v potobe Lomnických čháve, Vidieku či Funny Fellows. Každá skupina mala ničo do seba a po skončení pre tých, ktorí ešte vládali zahral mega žúr DJ Stano.

Stačí ak Vám poviem, že o tretej hodine ešte tancovalo viac ako 100 ludí. 

"Ten pohár čo máš za opaskom je vratný?"

a nie len vratný, ale dokonca 100% rozložiteľný v prírode. Preto festival spoločnosti VÚB niesol názov "Green Fest". Samozrejme nie len kvôli pohárom, ale celkovo sa Green Fest uberal smerom zachovania čistej prírody. 

Najlepšie bolo, že náš moderátor Ďuro, ktorý moderoval v Poprade a Maťka, ktorá moderovala v Bratislave si mohli vyskúšať aj jednotlivé atrakcie. 

TOP boli dostihy. Z toho som vytrasený ako detva ešte teraz hodinu po preteku

takto vtipne poznamenal Ďuro ked dostal otázku, ktorá z atrakcií mu najviac sedela. Mohol povedať Wipeout, dračie lode alebo čokoľvek iné, ale prečítali ste si - vybral si elektronické dostihy. 

Na pódiu sa vystriedal Samo Tomeček a Milujem Slovensko Band s "Helenkami" a zakončil to všetko DJ svojou parádnou šou až do skorých ranných hodín. 

Skrátka letné akcie sa začali a to nás nesmierne teší.